| Neem contact op |

 

 

Specialist in spuitcabines en aanverwante apparatuur
Demzo Apparatuurbouw, uit Tilburg, is opgericht in 1983 en daarmee een zeer 

ervaren partner in het bouwen van o.a spuitcabines.

Demzo levert en produceerd, in eigen werkplaats, installaties voor autoschade herstelbedrijven, machinefabrieken, constructie- en  polyesterverwerkende bedrijven. 

De montage wordt altijd verzorgt door ervaren monteurs  van ons bedrijf.

Installatie is voor Demzo niet alleen standaardwerk, het bedrijf beschikt over de juiste kennis en knowhow om speciaal ingerichte spuitruimten te ontwerpen of reeds bestaande spuitcabines volledig aan de huidige eisen te laten voldoen.


Het bedrijf levert de apparatuur en de cabines over heel Nederland en wordt met name veel gevraagd voor opdrachten waarbij extra aanpassingen nodig zijn.

Bestaande cabines kunnen worden aangepast aan de huidige eisen en alle nieuwe apparatuur wordt binnen de bestaande situatie ge�nstalleerd.

Onderhoud � en service
Daarnaast heeft Demzo Apparatuurbouw een uitstekend werkend service � en onderhoud systeem opgezet, waardoor het in staat is om zeer snel storingen te verhelpen en storingen te voorkomen.

Wij hebben de taak op ons genomen om al onze klanten tijdig te informeren over de wenselijkheid van een onderhoudsbeurt aan een installatie.                                                                                                                    

Onderhoud wordt altijd door eigen, ervaren, monteurs uitgevoerd.

Normen
Alle Demzo apparatuur en cabines zijn samengesteld volgens de EU � normen, waaronder de Arbo-wet.

Naast het totaalpakket voor spuitcabines en aanverwante apparatuur installeert en bouwt het bedrijf ook schuurvloeren, spuitwanden, stofzuiginstallaties en droogcabines.